tisdag 30 juni 2009

Reservdels hojen har kommit!

Nu är den här!
Min reservdelshoj! Tack blocket! Tack Charlie! Tack Lennart!



I Helgen ska jag gå över alla delar och titta lite på skicket på de olika delarna. och se vad jag ska ta och vad jag ska behålla. Alternativt om det blir två Rexar som restaureras på en gång :-)

6 kommentarer:

  1. Hej,
    intressant blogg, själv har jag precis börjat renovera en motorcyckel av samma modell. Jag är tyvärr lika ny som dig på ämnet och jag undrar därför om du har några delar "över" som du kan sälja! I sånt fall så finns jag på min mail:
    Joakim_klingstedt(snabelA)hotmail.com
    MVH jocke

    SvaraRadera
  2. Hej.
    Kul blogg! Jag är också en nybörjare som ska renovera en Rex Roadmaster -52. Samma färgställning som din, vinröd. Hittade den för några år sedan och tänker fixa till den (någon gång...). För min del handlar det om "alternativ 3", alltså med patina... Tänkte tipsa om lite ställen där man kan få tag på delar, behöver också en del tips och delar själv. Men det kommer en annan gång när jag inte är på jobbet. Det ska bli intressant att följa denna blogg, och nu när vi kanske är tre nybörjare som håller på med likadana maskiner!

    /P

    SvaraRadera
  3. Fyra är vi, fast en är veteran på det här med att renovera Moppe och MC.
    Vi får hjälpa varandra att få ordning på Hojarna helt enkelt!

    SvaraRadera
  4. Hej martin, tror du att du kan tipsa mej om var du fått tag i den fina ljud-dämparen, jag skulle behöva en ny till min Rex roudmaster-52
    jalle.toys@comhem.se

    SvaraRadera
  5. Hej! Jag är ännu en amatörrenoverare. Jag sprang på en gammal Svensk motorcykel av märket Nymans Verkstäder, NV 30:a. Så nu är jag lite nyfiken på var du och din renovering tog vägen? Hur går det och vad händer?

    Claes L, Sollentuna

    SvaraRadera
  6. Just nu håller jag på att prova ut lite olika färger. Kommer snart med lite bilder på det :-)

    SvaraRadera